Tabel cu mărimi încălțămintei Asics

Alege-ți mărimea încălțămintei în funcție de lungimea piciorului, măsurată în centimetri.

 

Asics mărimi barbați .

  

Mărimi femei Asics.

 

Sfaturi generale pentru alegerea adidașilor.


- Dacă adidașii sunt prea mici pentru d-voastră, atunci acest lucru va duce la durere și disconfort la nivelul picioarelor.

- Dacă adidașii sunt prea mari, atunci acest lucru poate duce la formarea de vezicule, pierderea stabilității și, ca urmare, la răni.

- Nu presupuneți că aveți aceeași mărime de adidași ca înainte. Forma piciorului d-voastră se schimbă tot timpul.

- Urmați procedura recomandată de noi pentru măsurarea lungimii și lățimii piciorului și veți fi sigur că alegeți mărimea potrivită de adidași. Toate dimensiunile noastre sunt verificate conform metodei propuse.


Sfaturi de măsurare


- Măsurătorile trebuie făcute la sfârșitul zilei, când picioarele d-voastră sunt cele mai mari (până la sfârșitul zilei, sângele curge la picioare și ele se extind, la fel se întâmplă în timpul efortului fizic).

- Purtați șosete pe care le veți purta cu adidașii noi (grosimea șosetei, în special folosirea unei șosete groase de lână, va afecta semnificativ mărimea adidasului necesar).

- Daca faceți măsurări fără asistență,atunci,veți obdține rezultate mai precise în timp ce stați pe un scaun, sau intr-un fotoliu.

- Măsurați în centimetri.

 

1. Stați pe o foaie de hârtie așezată pe o suprafață plană. Este necesar să stați pe cearșaf, în cazuri extreme, stați cu piciorul pe podea. În caz contrar, puteți face o greșeală cu dimensiunea mai mică, ceea ce este extrem de nedorit.


2. Conturați piciorul cu un creion. Când măsurați, țineți creionul strict vertical și asigurați-vă că creionul este în contact constant cu piciorul pe parcursul întregului proces.


3. Pentru a determina lungimea piciorului, măsurați distanța dintre punctele cele mai exterioare ale desenului de-a lungul lungimii.


4. Găsiți rezultatul pe care l-ați obținut (indicatorul în milimetri este rotunjit în sus) în tabelul de mărimi și veți primi un număr de mărime corespunzător măsurătorilor dvs.