Tabel cu mărimi încălțămintei Under Armour

Alegeți mărimea pantofilor în funcție de lungimea piciorului dumneavoastră, măsurată în centimetri sau milimetri.

 

Under Armour mărimi barbați .

Mărimi femei Under Armour.

Sfaturi generale privind alegerea pantofilor

- Dacă pantofii sunt prea mici pentru dvs., aceasta va duce la dureri și disconfort la nivelul picioarelor.
- Dacă pantofii sunt prea mari, poate duce la apariția bășicilor, pierderea stabilității și, în consecință, la accidentări.
- Nu porniți de la premisa că aveți aceeași mărime de pantofi pe care o aveați înainte. Forma piciorului dumneavoastră se schimbă tot timpul.
- Urmați procedura noastră recomandată de măsurare a lungimii și lățimii piciorului și veți fi sigur că veți alege mărimea corectă de pantofi. Toate mărimile noastre sunt calibrate în conformitate cu metodologia sugerată.


Sfaturi pentru efectuarea măsurătorilor

- Luați măsurătorile la sfârșitul zilei, când picioarele dvs. sunt la cea mai mare dimensiune (la sfârșitul zilei, picioarele se însângeră și se dilată, la fel se întâmplă și în cazul exercițiilor fizice intense).
- Puneți-vă șosetele pe care le veți purta cu noii pantofi (grosimea șosetei, în special utilizarea unei șosete groase de lână, are un efect vizibil asupra mărimii pantofului necesar).
- Dacă măsurați fără ajutor, veți obține rezultate mai precise stând pe un scaun sau fotoliu.
- Măsurați în centimetri.

 

 

 

1. Stați pe o foaie de hârtie așezată pe o suprafață plană. Este necesar să stați în picioare pe foaia de hârtie, în cazul extrem, să stați cu piciorul pe podea. În caz contrar, puteți face o greșeală cu dimensiunea spre o parte mai mică, ceea ce este extrem de nedorit.

2. Cu un creion, conturați piciorul. Atunci când măsurați, țineți creionul strict vertical și asigurați-vă că acesta este în contact permanent cu piciorul pe tot parcursul procesului.

3. Pentru a determina lungimea piciorului, măsurați distanța dintre cele mai îndepărtate puncte ale desenului de-a lungul lungimii.

4. Găsiți rezultatul pe care l-ați obținut (milimetri rotunjiți în sus) în tabelul cu grila de mărimi și veți obține numărul de mărime corespunzător măsurătorilor dumneavoastră.