Livrare

ÎNREGISTRAREA COMENZIIPuteți plasa comanda pe site www.multisport.md sau prin managerul magazinului online la numărul de telefon de contact 022 903040. Dacă plasați comandă , managerul magazinului online vă va contacta pentru a confirma comanda în ziua înregistrării acestuia.

Vă rugăm să indicați corect datele dvs. de contact, altfel managerul magazinului online nu va putea să vă contacteze și comanda va fi anulată.METODA DE PLATĂ A COMENZII


Oferim posibilitatea de a plăti în numerar curierului sau cu cardul de credit - folosind terminalul mobil de plată.
Plata se efectuează curierului la primirea mărfii. La achitare se eliberează bonul de plată.


COSTUL LIVRĂRII

Livrarea produselor în valoare de la 500 lei - gratuit

Livrarea mărfurilor în valoare până la 500 lei - 50 lei.

Livrarea în toată Moldova - 80 lei.


PRIMIRE MĂRFIILivrarea comenzii: livrarea în or. Chișinău se efectuează în zilele lucrătoare de la 9: 00 pînă la 18:00.
Aproximativ cu una oră înainte de livrarea, curierul vă va contacta.

Eliberarea comenzii se efectuează numai în interior (apartament, oficiu, altele) la adresa dvs.
Puteți măsura mărfurile în camera alăturată. Următoarele produse nu sunt permise pentru măsurare: ciorapi și lenjerie de corp. Timp de așteptare curierului nu mai mult de 15 minute de la sosirea la adresa.

Puteți renunța la un produs care nu vă convine. Curierul va verifica lipsa deteriorării și articolul produsului cu articolul din factură. În cazul deteorării bunurilor, lipsa etichetei sau în caz de divergență a articolelor și produs din factură, mărfurile nu pot fi returnate.

Puteți cumpăra o parte din comandă. Curierul va calcula costul total al comenzii și va face recalcul la bonul de mărfuri.
În caz de refuzul complet al comenzii, livrarea nu este plătită.

Livrarea mărfurilor supradimensionate la primul etaj este gratuită.

Se oferă serviciu suplimentar de montare a aparatelor sportive și a meselor de tenis la cerere prealabilă. Asamblarea bicicletelor staționare este gratuită, de asemenea prin cerere prealabilă. Există verificare tehnică a bunurilor: aparatelor sportive și  bicicletelor staționare.

După primirea sumei totale pentru comandă, curierul va înmâna bonul de plată pentru suma finală. Produsul este transmis după depunerea semnăturii în documentul de însoțire.