Despre noi

«MULTISPORT» - primul magazin sportiv multi-brend din Moldova.Misiunea noastră - extinderea potențialului sportiv pentru ori și cine. Credința noastră în sport este ceea ce ne face să creștem și dorim să creșteți împreună cu noi. Am obținut ca magazinul nostru să devină plăcut și convenabil pentru cumpărături și nu numai ci și un loc de întâlnire al tuturor iubitorilor de un stil de viață activ.

În magazin nostru sunt prezentate articole sportive ale brandurilor mondiale:4F, Mizuno, Skechers, Speedo, Adidas Kombat, Molten, Joerex, Mesuca, Sponeta, Asics и Hi-Tec.

Veți putea procura produse pentru toate sporturile, precum și echipamente, articole sportive, încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii.

Magazinul este realizat pe baza standartelor mondiale a magazinelor sportive, iar fluxurile de cumpărători sunt direcționate sub formă de benzi de alergare, ceea ce vă va face să vă simțiți pe stadion în timpul joggingului.

Adresa str. Decebal, 6 / 1 (vezavi de centru comercial «JUMBO»), pentru a ajunge este foarte simplu atât cu transportul public, cât și cu mașina, în fața MULTISPORT este parcare privată, există tot timpul loc pentru mașina dvs.

Al doilea magazin este situat pe adresa: Nadezhda Russo 16 

Suntem siguri că o să primiți satisfacție vizitînd magazinele noastre.

Vino și vei fi mulțumit! 


DE CE SUNTEM MAI BUNI ?


«MULTISPORT» face parte din compania Power Team, care timp de 16 ani conduce și este lider pe piața alimentației sportive și echipamentului sportiv profesional din Moldova.

Brandurile noastre sunt furnizori de echipamente pentru echipele olimpice din Polonia, Serbia și Letonia.

Pentru înotători oferim echipament premium, marca Speedo.

Adidas cu un nume renumit de producător, vă oferă echipament pentru arte marțiale – MMA, kickboxing, karate, box.

O gamă largă de mingi (baschet, volei, fotbal, handbal) de la marca mondială Molten.

Pentru alergare și fitness în magazinul nostru puteți găsi peste 100 de modele de încălțăminte sportivă mărcilor Mizuno și Asics.

Nutriție sportivă de la producători mondiali de calitate Nutrend (Republica Cehă),  Z Konzept (Germania), BULK POWDERS (Marea Britanie). 

Indiferent dacă vă conduceți de un stil de viață activ ori faceți sport profesional sau sunteți doar un amator, în MULTISPORT veți descoperi lumea sportului!

"MULTISPORT" — magazin pentru toți ce iubesc sportul și un mod de viață activ!