skechers

Brandul american de pantofi Skechers, fondat de Robert Greenberg și fiul său Michael în 1992 în California. Compania a început cu fabricarea pantofilor simpli și pantofi pentru skater.

De atunci, compania și-a extins gama de produse și acum produce mii de articole de încălțăminte de diferite stiluri și direcții; pantofi atletici, casual, de afaceri pentru bărbați, femei și copii. Fața companiei în promovarea publicitară a mărcii, au devenit mulți actori celebri, artiști și sportivi din SUA – Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashley Simpson, Robert Downey, Robert Lowe, Wayne Gretzky etc. Astăzi, brandul Skechers include mai multe direcții;  Performance Division, Skechers Memory foam, Bobs, Skechers Fit Relaxat, SKSH +3, Skechers Sport, Copii, Skechers Sport Active, Mark Nason by Skechers, fiecare dintre care se diferă prin destinație, design-ul său unic și tehnologie în fabricare.  Compania are peste 900 de magazine de marcă în 120 de țări din întreaga lume.

 Skechers este un brand de pantofi foarte popular atât în SUA, cât și în întreaga lume. Recunoașterea și popularitatea încălțămintei a fost obținută prin cea mai mare varietate și gama de produse, de la pantofi penru birou pînă la pantofi profisionali pentru sport, design variativ, inovații high-tech, calitate înaltă și prețuri accesibile.