adidas

Istoria brandului Adidas - cel mai mare producător de pantofi sport, îmbrăcăminte și inventar, a început în 1948. Povestea celor doi frați care au distrus familia și și-au înființat companiile este cunoscută în întreaga lume.

În zilele noastre, este puțin probabil ca cineva să nu știe despre compania Adidas. Cu toții nu numai că știm despre firmă, ci și ne place să purtăm haine sportive, adidași, blugi, Hoodies, tricouri de la acest brand. Acest concern german a câștigat popularitate pe toate continentele lumii, în fiecare colț al universului. În pantofi de la acest producător au devenit campioni de olimpiade și meciuri de fotbal, iar pentru publicitate Adidasului au jucat cele mai renumite stele din lume.

În timpul de azi, compania Adidas nu mai este o afacere de familie. Acum este o societate pe acțiuni cu sediul în micul oraș din Germania Herzogenauerach. În acest oraș istoria acestei companii de succes a început și în acest oraș continuă.

Astăzi, compania Adidas este un producător de frunte de îmbrăcăminte sportivă, încălțăminte și inventar. Motto – ul brandului este "imposibil posibil". Istoria transformării unei întreprinderi mici cu douăzeci de angajați care au cusut manual pantofi, într-o întreprindere vestită, confirmă acest lucru.

Adidas Combat este o linie de produse care include mănuși, încălțăminte și protecție pentru boxeri profesioniști. În mod optim, mănușile Combat sunt potrivite pentru sportivi care evoluează în ring de box profesionist, și nu numai, se folosesc și pentru sparringuri la antrenamente obișnuite.

 Pantofi de box ar trebui să fie incredibil de ușori, pentru a fi mai rapid decât adversarul în ring. Branțul interior ușor al pantofilor Adidas, asigură o amortizare excelentă și creează o repartizare uniformă a sarcinei de-a lungul suprafeței tălpii piciorului. Fundul rigid fixează în siguranță călcâiul și articulația gleznei, împiedicând dislocarea piciorului în mișcare dinamică. Talpa din cauciuc anti-alunecare asigură o aderență fiabilă pe suprafața ringului, permițând boxerului să se deplaseze cu încredere la viteza fulgerului.