Despre modelul MIZUNO WAVE CLAW

https://multisport.md/ro/5879718/

În sport, unde receptivitatea este esențială, este absolut necesar să vă puteți deplasa rapid.  Proiectat pentru a oferi o viteză mai mare, Wave Claw combină stabilitatea și amortizarea tehnologiei Mizuno Wave cu D-flex Groove pentru mișcare ultra-rapidă.

Avantajele încălțămintei includ:

Tehnologia Mizuno Wave oferă o amortizare și manevrabilitate dinamică.

 Canelurile avansate D-flex permit schimbări rapide în greutatea corpului, astfel încât să vă puteți deplasa mai repede.

Accelerarea explozivă în orice direcție, datorită canelurii D-flex actualizate pentru o viteză crescută în timpul miscarii.

 Tehnologia inaltamintei include:

 Dynamotion Groove este o talpă inovatoare cu caneluri flexibile special concepute pentru a crește stabilitatea și manevrabilitatea pe teren.

 Mizuno Wave este o undă paralelă, întărită cu EVA de o flexibilitate înaltă a călcâiului pentru o amortizare ridicată.

Mizuno Intercool - este rece și uscat.  Mizuno Intercool rezolvă problema creșterii temperaturii și umidității in încălțămintea de alergare.  Acest lucru se realizează prin includerea unui sistem complet de ventilație în talpa încălțămintei, care îndepărtează căldura și umiditatea din picior printr-un sistem de conducte de ventilație.

  PoWnCe  Cushioning- material amortizant si  ușor din talpa interioară reduce greutatea adidasilor fără a compromite confortul și stabilitatea.

  XG Rubber- talpa componenta care crește tracțiunea exact acolo unde este cel mai necesar.

Acesti adidasi sunt  ideali pentru jucătorii care au nevoie de incaltaminte ușoara care îi ajută să se deplaseze mai repede.