Benzi de alergare

Banda de alergat acasă - este un tip de echipament cardiovascular, care este foarte popular atât în rândul sportivilor profesioniști, cât și al celor care conduc un stil de viață sănătos. Datorită mărimii sale, acest tip de simulator poate fi folosit chiar și în încăperi mici.

În magazinul nostru online puteți alege și cumpăra o banda de alergat la domiciliu la cel mai bun preț din Moldova. Fiecare banda de alergare pentru casa este echipată cu senzori speciali și sisteme electronice care ajută la controlul intensității antrenamentului, făcându-le confortabile pentru persoanele de diferite categorii de greutate și vârste.

În magazinul Power Team aveți posibilitatea să cumpărați banda de alergat la domiciliu la un preț foarte ieftin - suntem importatorii oficiali ai echipamentului sportiv în Moldova, astfel puteți cumpăra întotdeauna diverse echipamente de exerciții fizice la cele mai bune prețuri: Bicicletă Fitness, Bicicletă eleptică, Steppers, Aparate multifuncționale, Splier suedez și alt echipament sportiv.