Adidași MIZUNO WAVE RIDER 23
Cod produs : #20683
Disponibilitatea : este
-20%
2 790 lei
2 232 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău - este gratuită la comanda de 500 Lei

Descrierea

Modelul  Mizuno Wave Rider are o istorie de peste 20 de ani, iar acest lucru este evident.  Acesti  adidasi sunt conceputi pentru a satisface cerintelor si necesitatior unui categorii largi de  alergători, de la cei mai experimentați până la începători.  Deaceea , ei nu își pierd popularitatea an de an.

Caracteristici:

- Multifuncționali. Se potrivesc ideal pentru toate tipurile de antrenament pe asfalt și teren bătatorit.

 - Usori.  Greutatea adidasilor Wave Rider 23 este sub 300 de grame, 290 de grame pentru versiunea masculină și 240 de grame pentru cea feminina.  Sunt suficienti de ușori pentru o alergare confortabilă.

 - Amortizare / stabilitate.  Echilibrul perfect dintre amortizare și stabilitate, este fără îndoială, unul dintre avantajele lor, în parte datorită tehnologiei Wave.

 -Comfort.  Atât partea superioară, cât și cea interioară sunt concentrate pe asigurarea confortului piciorului în timpul antrenamentelor scurte, medii și lungi.

-Tehnologie. Wave Rider 23 sunt înzestrate cu cele mai bune tehnologii japoneze.  Unele dintre ele sunt Mizuno Wave, DynamotionFit, Airmesh, Premium Insock, SmoothRide, Mizuno Intercool, U4ic, U4icX și X10.

Constructie:

 Cele mai importante schimbări ale noului model Rider 23 din 2019 se afla la suprafata. Partea din fata a degetelor Rider 23 -  întărită,  nu este vizibilă cu ochiul liber, rigidizatorul din jurul degetelor este ascuns sub plasă.  Plasa superioară actualizată engineered mesh este combinată cu tehnologia DynamotionFit pentru a optimiza potrivirea incaltamintei pe picior.

 S-a schimbat distribuția  șireturilor, sunt consolidate cu fitinguri incorporate.  Șireturile sunt acum plate, în favoarea unei ajustări mai precise a piciorului.

Wave Rider 23 este dotat cu o talpă intermediară compusă dublă, folosind tehnologia U4ic și U4icX pentru un rezultat de neegalat și alergări palpitante.Tehnologia de amortizare Wave Mizuno oferă confort ultra-moale, într-o formă de siguranță.

Talpa, realizată folosind tehnologia X-10, creează o tracțiune excelentă cu diferite suprafete.

 Tehnologii: Mizuno Wave, Pebax Rnew, AIRmesh, DynaMotion Fit, SmoothRide Engineering, U4ic, Mizuno Intercool, Premium INSOCK, X-10, U4icX,

Scop: joging pe asfalt și banda de alergare

Forma piciorului: neutră

Greutatea medie a incaltamintei: 290 g

Diferența: 19/31 (deget-calcii) este de 12 mm.

Tip de fixare: sireturi

Sezon: SS 2020

Marimi: 41-50

Producător: Mizuno Japonia

Specificații principale
  • Producator Mizuno
  • Sex Masculin
  • Tip de sport Alergare
  • Model Alergare pe asfalt
  • Culoare Negru