Jacheta Dama Outhorn PLD603
Cod produs : #15256
Disponibilitatea : este
-40%
835 lei
501 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău - este gratuită la comanda de 500 Lei

Descrierea

O cămașă, elegantă și universală Outhorn PLD603, completată de o glugă confortabilă, vă va oferi confort în plimbări și călătorii. Aplicabil pentru excursii la țară în natură, precum și pentru excursii la sala de sport, aceasta cămașă olimpică își va lua locul potrivit în garderoba ta sportiva. Modelul este dezvoltat din material rezistent la uzură, plăcut pentru corp, în conformitate cu tehnologia THERMAL PLUS, care menține cald corpul fără a interfera cu schimbarea naturală a aerului. Datorită unui croi liber, se asigură o mișcare fără restricții, veți simți libertatea și confortul maxim. Manșonul raglan va contribui, de asemenea, la o mai mare libertate de mișcare. Cămașa este echipată cu o capotă ergonomică încorporată, reglabilă pentru o fixare confortabilă și o protecție confortabilă împotriva vîntului. Fermoarul lung, cu lungime maximă în centru este completat de o inserție pentru a proteja de la stringere bărbia. Nu vă va lasă indiferenti nici designul  elegant, cu mâneci contrastante și nici  spatele extins.

Avantaje:

- modelul este fabricat din material moale conform tehnologiei THERMAL PLUS, protejează de frig și ajută la menținerea unei temperaturi constante a corpului;

- încălzirea interioară și spatele ușor extins asigură o protecție suplimentară împotriva frigului;

- guler confortabil, care trece în hota încorporată cu ajustare laterală;

- un fermoar cu bandă internă și o protecție a bărbiei;

- 2 buzunare laterale deschise;

modelul poate fi purtat pentru antrenament sportiv în sezonul rece sau folosit ca parte a îmbrăcămintei în aer liber pentru mers pe jos.

Material: 100% poliester (fleece)

Greutate: 260 g / m2

Sezon: toamnă-iarnă 2018 (AW18)

Scop: sport, odihnă activă, uzură zilnică

Tehnologie: THERMAL PLUS

Culoare: Gray Melange

Mărimi: S, M, L, XS

Producător: Outhorn Polonia

Specificații principale

Produse asemănătoare